Recuperare cardiovasculara Timisoara | CardioKinetic

Recuperare Cardiaca

Presupune participarea la un program de reabilitare supervizat care are drept scop cresterea rezistentei la efort, astfel veti putea sa parcurgeti distante mai lungi fara durere. Pe langa imbunatatirea conditiei fizice va vom face recomandari asupra renuntarii la fumat si scaderea in greutate.

Programul de reabilitare cardio-vascuara se desfasoara pe o perioada intre 3 si 6 luni, iar dupa parcurgerea programului complet de reabilitare pacientii vor fi capabili sa duca un stil de viata nou care sa cuprinda si activitatea fizica zilnica.

Fie ca este vorba de un pacient cu o afectiune cardiaca sau un alt pacient cu boala arteriala la membrele inferioare, programele supervizate de recuperare va ajuta sa depasiti limitele impuse de boala dumneavoastra si sa o tineti sub control pe termen lung.

reabilitarea si recuperare cardio-vasculara in timisoara

Reeducarea la efort imbunatateste nivelul oboselii si veti putea parcurge distante de mers mai lungi si cu un nivel de durere mai scazut.

Preventia secundara sau tinerea bolii sub control diminueaza actiunea si intensitatea factorilor de risc (imbunatateste nivelul de colesterol, previne obezitatea si diabetul).

Programele de recuperare cardio-vasculara dureaza intre 3 si 6 luni in functie de afectiunea de care suferiti si au obiectivul principal de a implementa pe termen lung exercitiile fizice, ducand o viata activa.