CardioKinetic | Despre Noi - Recuperare medicala, Fizioterapie

Despre Noi | Echipa CardioKinetic

Din anul 2012 ajutam oamenii sa revina la o viata fara durere, limitare sau frica. Lucram in echipa cu medici cu experienta, alaturi de care impartasim un obiectiv comun: sa aducem pacientul la potentialul lui maxim, oferindu-i cel mai potrivit tratament.

Invatam si ne specializam continuu, pentru a oferi servicii de recuperare medicala de calitate, cu rezultatele cele mai bune.

Nu tratam doar simptomele ci si cauza lor.

Un terapeut coordoneaza unul sau doi pacienti, pentru a ne asigura ca exercitiile sunt efectuate corect. In timpul sedintelor de reabilitare, pacientii intalnesc alte persoane, cu afectiuni similare, dar in stadii diferite. Noi incurajam comunicarea intre pacienti si schimbul de experiente si pareri. Acest lucru te va motiva, te va ajuta sa treci peste perioada mai grea de la inceput si iti va oferi raspunsul la intrebari, precum: voi mai fi vreodata ca inainte? Suntem si noi acolo pentru a te motiva ori de cate ori ai nevoie.

Adaptam antrenamentul in functie de capacitatea ta fizica, pentru a-ti atinge potentialul maxim.

Pe masura ce progresezi, iti vom arata exercitii noi si te vom ghida sa le faci corect. Exercitiul este medicamentul cu care tratam noi.

Atmosfera pozitiva si discutiile din timpul sedintelor de kinetoterapie, ofera un stimul pentru o recuperare completa. Asta ne ajuta sa creem o legatura intre noi si pacienti, pe care o pastram si dupa incheierea programului de recuperare.

Ocazional, organizam activitati recreative in oras si activitati sportive (meciuri de fotbal, drumetii montane), in timpul carora, unii pacienti isi depasesc frica de a se intoarce la activitati intense. Prezenta noastra le ofera siguranta. Pe langa bucuria revederii fostilor pacienti, aceasta ne ofera si un feed back al muncii noastre.

Ne recomanda

  • dr prejbeanu

    Prof. Dr. Radu Prejbeanu

  • balanescu.jpg

    Dr. Andrei Balanescu